Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto on erikoisalaamme

Sami Jäspilä Oy tarjoaa kokonaisvaltaista ja kattavaa kiinteistöhuoltopalvelua. Kiinteistöhuolto pyritään toteuttamaan sillä periaatteella, että varmistamme kiinteistönne viihtyvyyden ja sen arvon säilymisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkainamme on asuinkiinteistöjä ja niissä asuvia asukkaita ja palvelemme myös liiketiloja, kauppoja sekä palvelukoteja Uudenkaupungin alueella.

Tavoitteenamme kiinteistöhuollossa on olla joustava ja ripeä kumppani. Huoltomiehemme palvelevat teitä aina hymyssä suin! Huoltomiestemme yhteystiedot näet täältä.

Päivystämme 24 tuntia päivässä

Päivystyspalvelumme palvelee teitä ympäri vuorokauden. Huoltomiehemme hoitavat ovenavaukset ja muut kiireelliset vika- ja ongelmatilanteet nopeasti.

Päivystyksemme palvelee numerossa 044 520 4441

Kiinteistöhuolto Uusikaupunki

Kiinteistöhuollon palveluihimme kuuluu muun muassa:

huolenpito

Kiinteistöhuolto ja talotekniikka

Ulkoalueiden puhtaanapito

Lumityöt Uusikaupunki

Lumityöt ja hiekoitukset

Pihatyöt

Erilaiset pihatyöt

Liputukset

Lipun nostot ja laskut

Remontit ja korjaukset

Remontit ja korjaukset

Kuntotarkastukset

Kuntotarkastukset

Päivystyspalvelu

Päivystyspalvelu

Kiinteistönhuolto Uusikaupunki

Kiinteistöhuolto varmistaa, että kiinteistö ja sen ulkoalueet ovat aina kunnossa

Kiinteistöhuollon palveluilla varmistatte aina, että ulkoalueet ovat hoidettu ja puhtaina. Kesällä hoidamme ulkoalueiden ruohonleikkuut, viheraluiden hoidot sekä kaivuutyöt ja muut pihatyöt. Talvella puolestaan hoidamme lumityöt, hiekoitukset ja lumen poiskuljetukset. Huoltomiehemme hoitavat myös lippujen  laskut ja nostot juhlapäivinä.

Asukkaille tarjoamme pienet remontit ja korjaukset, kuten esimerkiksi hanojen vaihdot, patterien ilmaukset, ovikellon korjaukset ja paljon muuta.

Huolehdimme myös kiinteistön kunnon tarkkailusta ja teemme tarvittavat raportit, jotta kaikki osapuolet ovat ajan tasalla.

Yhteydenotto

Olethan yhteydessä jos tarvitset paikallista, nopeaa ja luotettavaa kiinteistöhuollon ammattilaista!

Ota yhteyttä täältä.